C/ del Río nº 3 bajo 29700 Vélez-Málaga
Tel. 952541800 - info@marinsapromociones.com
Carregant...
GESTIONEM LA TEVA LLAR AMB TOTAL GARANTIA
Segueix-nos a: facebook

NOVA PROMOCIÓN_ PROPERA CONSTRUCCIÓ

Residencial MARINSA PLATJA, situat a l'eixample zona de El Morche (Torrox), 72 pisos de 1, 2 i 3 dormitoris, de diferents tipus, per triar la millor opció que s'adapti a les seves necessitats.

Pisos en planta baixa amb grans terrasses, primera i segona planta, amb un vidre a les terrasses i àtics amb grans terrasses i a tots els habitatges amb excel · lents vistes.

Tots els apartaments disposen de plaça d'aparcament i traster.

Zona tancada amb piscina i jardí comunitari.

QUALITATS DE PRIMER

Preus a partir de:

1 habitació des de 125.000 €* consulteu disponibilitat

2 habitacions des de 161.000 €* consulteu disponibilitat

3 dormitoris des de 182.000 €* consulteu disponibilitat

(*) IVA no inclòs RESERVAR el SEU HABITATGE.
Per a més informació: En el mateix treball s'ha instal·lat una caseta d'informació, el telèfon de contacte és 638432175 - Avda. d'Andalusia nº108 de La localitat de el Morche.

Horari: de dilluns a divendres de 10,30 a 14,00 i de 16,30 a 20,00. Dissabte de 10,30 a 14,00, les tardes dels dissabtes, diumenges i festius, amb cita prèvia.

www.marinsabeach.com info@marinsabeach.com

Tota la informació relacionada amb el rd 515/89 del 21 d'abril i el Decret 218/05, d ' 11 d'octubre, està disponible per al Consumidor en el nostre despatx, situat al carrer del riu número 3 - baix a Velez Malaga.

LES NOSTRES PROMOCIONS

Marinsa promocions:

Velez Málaga_ Residencial Gènova. ES VEN I ES LLIUREN
Málaga_Marinsa Tancat Calderón. EN LA CONSTRUCCIÓ
Estepona_Costa Marinsa Costalita. ES VEN I ES LLIUREN
Torre del Mar_ Platja Marinsa. ES VEN I ES LLIUREN
Algeciras_Mirador de la Badia. Estat de les Obres: https://miradordelabahia.es/evolucion-de-la-obra/

La localitat de el Morche (Torrox)_Marinsa Platja per a la VENDA I en CONSTRUCCIÓ.

+ INFORMACIÓ:

www.marinsacerradodecalderon.com
www.playamarinsa.com
www.miradordelabahia.es
www.marinsabeach.com

**Informació general_ el consumidor té el dret a obtenir una còpia de DIA d'acord amb el Decret 218/2005, en el nostre despatx, situat al Carrer del Rio 3 de Velez Malaga.
* En compliment amb el Decret 218/ 2005, d ' 11 d'octubre, pel qual s'aprova el Reglament d'Informació al Consumidor en la compra-venda i lloguer de propietats a Andalusia, el client és informat que els honoraris de notari, registre i impostos que siguin aplicables ( ITP IVA + segell deure ) i altres despeses inherents a la compra i venda no estan incloses en el preu. Els honoraris de professionals de l'Agència de Si estan inclosos. Validesa de preu 7 dies, segons disponibilitat i la confirmació per als propietaris. Es considera que la descripció i els preus indicats per a les propietats per a la venda en aquest lloc web són correctes. No obstant això, la informació continguda en aquest lloc web pot estar subjecte a errors o omissions. Les propietats poden estar subjectes a canvi del preu de venda o retirada del mercat.